Ontstaan Fietsmaatjes Nuenen

Stichting Fietsmaatjes Nuenen is ontstaan uit een toevallig contact met Fietsmaatjes uit Warmond. Fietsmaatjes was mij totaal niet bekend maar door een familielid uit Amsterdam werd ik op dat spoor gebracht.

Na een druk bestaan in mijn werkzaam leven deed het toeval zich voor dat ik uitgerekend op 65e jarige leeftijd geen zakelijke verplichtingen meer had. Tijdens een van de kontakten met het betreffende familielid werd mij de vraag gesteld “wat doet hij nu zo de hele dag?” Nadat hierop een nietsomvattend antwoord werd geformuleerd kwam Fietsmaatjes ter sprake.

Enkele weken later heb ik toch maar eens contact opgenomen met hen puur ter informatie. Door Jan Burgmeijer, een van de oprichters, werd ik geënthousiasmeerd. Enige tijd later, op een feest van een vriend, nu een van de bestuursleden, heb ik gepolst of er enige interesse was onder vrienden en kennissen om deel te nemen aan een functie binnen de op te richten stichting. Het bleek al snel dat er veel interesse was en een zevenkoppig bestuur binnen korte tijd geïnstalleerd kon worden en enkele weken daarna (13 januari 2020) de stichting opgericht kon worden.

Ik wens iedereen veel succes (bestuur, partners en onze vrijwilligers) en veel plezier (onze gasten) met deze stichting.

De Secretaris

Zonnebloemen Nuenen